Sandefjord futsal fosser videre!

Guttene i Sandefjord futsal fortsetter å imponere i 1. divisjon, og etter nok en målrik helg, beholder de dermed 1. plassen på tabellen i sin avdeling.

Tropp: Per Martin Haugen, Lars Martinsen, Karsten Olsen, Fredrik Olsen, Martin Christiansen, Preben Skorge, Daniel Power, Kristoffer Reppesgård, Marius Reppesgård, Stein Olav Nesse, Magnus Istre.

Denne søndagen ble det spilt to kamper, mot henholdvis Holmlia og Hvit-Rød Oslo. Spillesugne som få viste "dilla på lilla" gjengen gode takter med et godt defensivt spill, og til tider meget lekne offensive kombinasjoner.

Første kamp gikk mot fjorårets eliteserielag, Holmlia. Laget som er tippet i toppen av tabellen sammen med Sandefjord futsal hadde kniven på strupen for å ikke havne skikkelig i bakleksa, da de i forrige runde gikk på et overraskende poengtap mot det forventet svakere laget Vålerenga. Kampen åpnet som de fleste søndager gjør, rotete og med mange rare vurderinger fra begge lags spillere. Flere viktige og meget sterke redninger fra den rutinerte Sandefjordkeeperen Karsten Olsen, samt dårlige avslutninger i motsatt ende, gjorde at lagene fulgte hverandre tett i store deler av 1. omgangen. Likevel gikk Sandefjord til pause med en 1-0 ledelse, etter at radarparret Martin Christiansen og Lars Martinsen fant hverandre, som så mange ganger før, og sistnevnte skåret med sin slegge av et venstrebein bak en forfjamset Holmliakeeper.

2. omgang ble en helt annen historie, og da med positivt fortegn for Sandefjord. Presist pasningsspill, større bevegelse og bedre kommunikasjon førte til at guttene fra hvalfangerbyen hadde full kontroll på laget fra østkanten av Oslo. Daniel "rykkerfradefleste" Power traff, som han ikke har for vane å gjøre, mellom stengene da han sendte "dilla på lilla" opp i en fortjent 2-0 ledelse. Det gode spillet fortsatte utover kampen, men målene uteble frem til Per Martin "el capitan" Haugen fant det for godt å banke den velkjente spikeren i Holmliakista, og punktere kampen da han sikkert satte inn 3-0 på bakerste stolpe. Da dommeren blåste av kampen, kunne Sandefjord juble for meget viktige 3 poeng. Holmlia på sin side, ligger på en noe skuffende 4. plass, og må virkelig finne formen for å ta igjen en eliteseriejaktende gjeng fra Vestfold.

Andre og siste kamp gikk mot et mildt sagt heltent Hvit-Rød lag, foran relativt glisne tribuner i Bjørnholthallen. Kampen var preget av tøffe dueller, stygge polske- og norske gloser og mange mål. Nyervervelsen før sesongen Kristoffer Reppesgård, som sto i mål for Sandefjord i 2. omg, måtte slukøret hente 1 ball ut av målet. Geipen hang likevel ikke på langt nær så langt ned mot parketten som hos mannen i motsatt ende av banen, da han for sjette gang måtte hente ballen ut av nettet. Magnus Istre viste virkelig at han blir en mann og regne med denne sesongen, da han i løpet av kort tid satte to skåringer i mål etter godt forarbeid av de to legendene, som har vært med så lenge at det er lilla saft som renner i årene, Fredrik Olsen og Per Martin Haugen. To gode avslutninger av Lars Martinsen, som virkelig har funnet skåringsformen, og et av Martin Christansen gjorde at guttene fra Hvit-Rød omtrent gikk tom for både krefter og polske banneord. Da Daniel "Mr. mål" Power avgjorde med en kontrollert avslutning, kunne Sandefjord futsal juble over 3 nye poeng. Banens beste, fjorårets store spiller Martin Christiansen, var involvert i det meste på banen, og noterte seg for 3 målgivende og en skåring.

PS: Det beste øyeblikket i kampen, som undertegnede personlig hadde betalt mange kroner for å ha fått på film, var da en spiller for Hvit-Rød filmet så dårlig at skuespillerprestasjonene i TV-serien "De syv søstre" burde vært Oscar-nominerte. Til sammenligning vil Gilardino sitt hederlige forsøk på å lure dommeren mot Celtic i Champions League 2006/2007 være tilstrekkelig for å forklare filmingen:

Morten Gudmundsen
Kos

Dette innlegget ble publisert i Sandefjord Futsal. Bokmerk permalenken.

1 svar til Sandefjord futsal fosser videre!

  1. Jarle sier:

    Er det ikke noe kult å skrive om tapene deres? Dere gikk vel ikke videre i NM?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s