Knallåpning på det nye året!

2013 ble startet på best mulig måte da Sandefjord futsal spilte to kamper i Bjørnholthallen søndag 6. januar.

Tropp: Kristoffer Reppesgård, Lars Martinsen, Martin Christiansen, Preben Skorge, Ole Jørgen Grøneng Nilsen, Håkon Sandvik, Magnus Istre, Stein Olav Nesse, Fredrik Olsen, Morten Gudmundsen.

Sandefjord futsal 5 – 3 Solør 2

Mål: Håkon Sandvik (3), Magnus Istre, Ole Jørgen G. Nilsen.

Søndagens første kamp gikk mot Solør 2. Selv om klokken så vidt hadde passert 10:00, gikk Sandefjord rett i strupen på motstanderlaget. Til pause ledet «de lilla» hele 4-1, etter at Håkon Sandvik hadde kjørt lekestue med Solør sin keeper (og til tider seg selv) og satt inn hele 3 mål. 

I den andre omgangen virket det som Solør 2 også hadde våknet, og det ble en jevnere affære. Likevel har Sandefjord god kontroll, og tar med seg en fortjent 5-3 seier og 3 nye poeng.

Sandefjord futsal 15 – 1 Bækkelaget

Mål: Stein Olav Nesse (3), Preben Skorge (3), Lars Martinsen (2), Fredrik Olsen (2), Ole Jørgen G. Nilsen (2), Magnus Istre, Håkon Sandvik og Morten Gudmundsen.

I garderoben før start på den andre kampen ble Sandefjordlaget enige om å holde intensiteten oppe og vise den samme viljen. Det er vanskelig å avgjøre om det var de velvalgte ordene til Per Martin Haugen, eller om Bækkelagets ferdigheter og innsats var tungen på vektskålen i denne kampen – men en god blanding vil vel være naturlig. God defensiv jobb førte til at Bækkelaget nesten ikke fikk til noen pasningstrekk, og kliniske avslutninger gjorde at keeperen til motstanderlaget måtte hente ballen hele 15 ganger ut av sitt eget nett. Samtlige spillere gjør jobben i denne kampen, og selv om det blir et baklengs kan man ikke være annet enn fornøyd.

Likevel vil denne kampen også huskes for overtenningen til en av Bækkelagets spillere da han i en duell med Preben Skorge ikke var helt fornøyd med dommerens avgjørelse. For å hevne seg ville han ende Preben sitt liv ved å  klore ut øynene hans. Det endte med stor latter i hallen og at Skorge i angrepet etterpå klaska ballen i krysset!

Du kan lese hva Sandefjord blad sa om helgens kamper her

Preben kommer alltid til å gå med briller etter søndagens trusler.

Preben kommer alltid til å gå med briller etter søndagens trusler.

Fornøyd mann med 3 mål mot Solør 2!

Fornøyd mann med 3 mål mot Solør 2!

Dette innlegget ble publisert i Sandefjord Futsal. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s