Tre strake seiere!

Mye skal gå galt for futsalguttene om det ikke blir sluttspill og kamp om opprykk til eliteserien i midten av mars. Etter to helger med full pott skal det rent praktisk (kanskje teoretisk også?) være umulig for de lilla og ikke havne på 1. eller 2. plass i sin avdeling.

Sandefjord Futsal 5 – 1 Holmlia og Sandefjord futsal 8 – 1 Hvit-Rød Oslo

Etter at sterke Holmlia ble slått i en meget overbevisende 5-1 seier, og Hvit-Rød Oslo sin keeper måtte hente ballen ut av nettet sitt hele 8 ganger i deres 1-8 tap for Sandefjordguttene, var trenerne enige om at det var den beste helgen spillemessig denne sesongen. Per Martin Haugen og Martin Christiansen var ekstremt fornøyd med innsatsen og viljen, som til tider har vært fraværende denne sesongen. Spillere som Per Martin Haugen og Daniel Bertrand Power Bjørvik gjør, sammen med hele laget, to gode kamper der førstnevnte blir avgjørende med to kjappe skåringer mot Holmlia, og sistnevne fullfører et deilig hattrick mot de polske heltene i siste kamp.

Sandefjord Futsal 1 – 0 Varsjøen

Da selv ikke den gamle LSK legenden Espen Søgård kunne stoppe Sandefjordtoget i denne kampen, mye takket være den trofaste Vålerengasupporteren Lars Martinsen sine gjentatte angrep mot han, ble drømmen om eliteseriespill enda klarere. Sandefjordlaget hadde alt å spille for i denne kampen, både for viktige poeng og for å revansjere den sure poengdelingen tidligere i sesongen. Varsjøen gjør det ekstremt vanskelig for futsalguttene til Sandefjord ved å legge seg lavt og jobbe knallhardt defensivt. Et øyeblikks magi fra Stein Olav Nesse, og en klinisk avslutning med leggskinna til Martin Christiansen ble avgjørende i en kamp der Sandefjord er klart best.

 

Dette innlegget ble publisert i Sandefjord Futsal. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s