Seriemestere og klare for playoff til eliteserien!

Etter en sterk kamp mot nærmeste utfordrer Lillehammer og et noe skuffende uavgjortresultat mot Vålerenga var det ingen tvil om at Sandefjord Futsal ble vinnere av 1. divisjon (avd 1 Øst). Dette betyr også at de lilla soldatene blir å finne i Stjørdalen førstkommende helg for å kjempe om en plass i det gode selskap i 2013/2014 sesongen.

Sandefjord Futsal 2 – 0 Lillehammer

Det var ingen tvil, med seier mot laget fra OL-byen i «firrognitti» ville 1. plassen i avdelingen være sikret. Guttene fra sommerbyen gikk ut i et høyt tempo og presset Lillehammer høyt i banen fra start. Etter mange store sjanser og desto flere dårlige avslutninger tok banens store spiller, Martin Christiansen, ansvar og skåret med et presist skudd. Kampen ble jevnere utover i kampen, men Lillehammer har nesten ingen sjanser kampen i gjennom. Da Sandefjord fortsatte å slite med uttellingen valgte Martin «bestimotgang» Christiansen nok en gang å stjele showet ved å lure av et par motspillere, for så å hamre ballen i nettaket. Den velkjente spikeren ble hamret i kista og seriemesterskapet var sikret!

Sandefjord Futsal 1 – 1 Vålerenga

Etter et forsmedelig tap for Vålerenga tidligere i sesongen var det klart for revansj i den siste kampen for sesongen – skulle man tro. Dårligere kommunikasjon, lavere tempo, upresist pasningsspill og mye ballinnehav uten store sjanser preget kampen for Sandefjord sin del, og som skrevet i et klassisk manus skårer da motstanderlaget på en kontring. Da Lars Martinsen for alvor viste at han ikke ville bli toppskårer dette året ved å sette ballen i stanga fra en liten meter, kunne det se ut som Sandefjord skulle ta 0 (null!) poeng mot Vålerenga denne sesongen. Heldigvis var det en tent Martin Christiansen, som for tredje gang denne dagen satte seg selv på skåringslisten og reddet mye ære for laget. For øvrig var målet nesten ferdigskåret etter en god pasning av undertegnede om man ikke regner med det dype løpet, det godt plasserte skuddet og det harde presset på Martin fra Lillehammerspillerne.

Til slutt er det bare for guttene fra byen i Vestfold med det største folketallet å gjøre kropp og sinn klar for en tøff playoff – også håper jeg at vi sees i eliteserien neste år!

Dette innlegget ble publisert i Sandefjord Futsal. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s