Eliteserien 2013/2014

Etter en nervepirrende helg i Stjørdalen blir Sandefjord Futsal å finne i det gode selskap neste sesong.

Hvalfangerguttene viste ingen nåde i den innledende runden i play-off til eliteserien, da de med syv poeng på tre kamper tok seg greit videre til kvartfinalen. Der ble Solvang DK minst et nummer for små, og semifinalen var dermed et faktum. De to semifinalene ville avgjøre hvilke to lag som ble å finne i eliteserien neste sesong, og det var derfor en spent gjeng som tok turen til det flotte anlegget i Stjørdalshallen. På motsatt banehalvdel sto Høllen FK fra det glade sørlandet. Guttene fra det sjarmerende (mener wikipedia) stedet i Søgne kommune hadde sjokkert Sandefjord tidligere i turneringen da de i første gruppespillskamp på imponerende vis snudde 0-3 til 3-3 etter noen dramatiske sluttminutter.

Finalen ble også en spennende kamp. Selv om Sandefjord Futsal var best gjennom store deler av kampen, og skapte mange kvalifiserte sjanser, var Høllen skarpe på sine overganger. Likevel var det ingen tvil om hvem som skulle rykke opp, da Martin Christiansen punkterte kampen ved å hamre spikeren langt ned i det velkjente dekket (eller hvordan var det igjen?) og fastsatte sluttresultatet til 4-2.

Til slutt noen ord om turneringens klart beste spiller, og som skal ha mye av æren for en fantastisk sesong, Martin Christiansen. Like briljant på parketten som tidligere i sesongen, men da han i tillegg skåret i hytt og gevær i Trondheim ble han ustoppelig.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Futsal

Dette innlegget ble publisert i Sandefjord Futsal. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s